QUI SOM?

La Llar d'Infants La Muntanyeta es troba situada al municipi de Palau-saverdera. La llar està gestionada per l'empresa ORIOEDUCERVEIS, SL des del curs 2014-2015. Oferim el servei de primer cicle d'Educació Infantil (4 mesos - 3 anys) i compta amb un equip de 5 professionals que desenvolupen el projecte educatiu coordinadament amb la resta d'equips de les altres llars d'infants coordinades per Orió i sota una direcció pedagògica de la mateixa empresa. EQUIP EDUCATIU 


Laia Alabau BaguéSóc la Laia Alabau Bagué, directora i educadora de La Muntanyeta. Sóc Mestra en Educació Infantil i Psicopedagoga. Amant de l’educació i el seu poder per canviar el món a través de l’amor i el vincle entre els qui l’habitem. Apassionada del crochet, el tricot, els àlbums il·lustrats i col·leccionista de baldufes.


Elisabet Haro FerrerSóc l’Elisabet Haro Ferrer, educadora de la Muntanyeta Mestra en Educació Infantil i també Primària. Sóc un cul inquiet, amb moltes ganes de continuar formant-me en les noves corrents i mirades educatives. M’encanta observar i aprendre dels infants i dels seus processos. Apassionada de l’esport, gaudeixo entrenant i fent grans passejades amb bones vistes, sigui per mar o per muntanya.

Neus Deusedas Corcoll

Sóc la Neus Deusedas Corcoll, educadora de La Muntanyeta. Gaudeixo cada dia de tot el que m'ensenyen els infants i crec fermament en la seva capacitat per fer feliç a tothom qui els envolta. Sóc una apassionada de la vida familiar i gaudeixo cuinant i preparant receptes saludables per la meva família i amics.


Isabel Saubí Auñon Sóc la Isabel Saubí, educadora de La Muntanyeta. Poder estar amb els nens i ajudar-los amb els seus processos i aprenentatges és el que més m'agrada. M'encanta la música, fer llargs passeigs per la natura i gaudir dels dies amb la meva família i amics. Júlia Boix MorcilloSóc la Júlia Boix Morcillo, educadora de La Muntanyeta i Mestra en Educació Infantil. Poder contribuir a l'educació i, al mateix temps, aprendre dels infants és la meva vocació des de ben petita. Sóc una entusiasmada del ballet clàssic i també de la sardana. 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TIÓ, TIÓ

LABORATORI DE LLUM

No és una caixa!