dilluns, 30 de març del 2020

NANS, FADES I FOLLETS... DES DE CASA

Hola a tots i a totes!!

Des que va començar el confinament les famílies de La Muntanyeta i l'equip educatiu ens mantenim en contacte a través de diferents canals, i un d'aquests és el correu electrònic. 

A través del correu, les educadores fem arribar vídeos a les famílies tot explicant moments a la llar, fent cantarelles o simplement saludant. També els hi fem arribar recursos i articles que ens semblen interessants per passar aquests dies a casa. 

Però el que més ens agrada és que les famílies ens facin arribar imatges del dia a dia dels seus fills/es i les activitats que fan. 

A través d'aquestes imatges, tots els nens i nenes de la Muntanyeta poden seguir veient als seus companys/es i, per tant, seguir connectats afectivament a ells. Els papes i mames poden inspirar-se per agafar idees, recursos i maneres de fer de les altres famílies i a les educadores també ens permet viure, encara que sigui un xic, el procés de creixement, aprenentatge i desenvolupament que estan seguint tots ells. 







Moltes gràcies per deixar-nos ser partícips d'aquests dies dels infants! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CUIDAR-NOS I ESTIMAR-NOS

Els primers anys de vida són molt importants per al desenvolupament integral de les persones i l'afecte hi juga un paper fonamental. Que...