QUI SOM?

La Llar d'Infants La Muntanyeta es troba situada al municipi de Palau-saverdera. La llar està gestionada per l'empresa ORIOEDUCERVEIS, SL des del curs 2014-2015. Oferim el servei de primer cicle d'Educació Infantil (4 mesos - 3 anys) i compta amb un equip de 6 professionals que desenvolupen el projecte educatiu coordinadament amb la resta d'equips de les altres llars d'infants coordinades per Orió i sota una direcció pedagògica de la mateixa empresa. EQUIP EDUCATIU 


Júlia Boix Morcillo


Sóc la Júlia Boix Morcillo, directora i educadora de la Muntanyeta. Sóc Tècnica en Educació Infantil i mestra en Educació Infantil. Poder contribuir a l'educació i, al mateix temps, aprendre dels infants és la meva vocació des de ben petita, amb ganes de seguir aprenent sobre l'educació per poder oferir el millor de mi mateixa als infants.
Fora de la llar d'infants aprofito per sumar moments amb la meva família i amics.


Elisabet Haro Ferrer ( Baixa per maternitat )


Sóc l’Elisabet Haro Ferrer, educadora de la Muntanyeta Mestra en Educació Infantil i també Primària. Sóc un cul inquiet, amb moltes ganes de continuar formant-me en les noves corrents i mirades educatives. M’encanta observar i aprendre dels infants i dels seus processos. Apassionada de l’esport, gaudeixo entrenant i fent grans passejades amb bones vistes, sigui per mar o per muntanya.

Estefania Veronica Castro


Sóc L'Estefania Castro Andrade, educadora de la llar d'infants la Muntanyeta, titulada en educació Infantil. Em considero una persona implicada amb la feina, responsable, m'agrada treballar amb equip. Per mi l'educació és poder plasmar el nostre nen interior en els infants i poder transmetre els valors i els coneixements en els seus primers anys de vida. Així com també empatitzar i aprendre de l'infant al llarg d'aquest camí en el que els acompanyem. El meu temps lliure m'agrada molt gaudir dels petits moments amb la família i els amics.


Neus Deusedas Corcoll


Sóc la Neus Deusedas Corcoll, educadora de La Muntanyeta. Gaudeixo cada dia de tot el que m'ensenyen els infants i crec fermament en la seva capacitat per fer feliç a tothom qui els envolta. Sóc una apassionada de la vida familiar i gaudeixo cuinant i preparant receptes saludables per la meva família i amics.

Anna Geli Gregorio
Sóc l'Anna Geli Gregorio educadora de La Muntanyeta. Sóc Tècnica en Educació Infantil. M'encanta aprendre dia a dia juntament amb els infants, tot respectant el ritme individual de cada un d'ells. Actualment estudio a distància el Grau de Magisteri Infantil.
Enamorada de la natura i els animals.

Miriam Romero


Sócla Miriam Romero Molinero, educadora de la Muntanyeta. Sóc Tècnica en Educació Infantil. Fa uns anys, quan vaig passar a formar part del grup de caps (monitors) d'un cau, vaig descobrir quina era la meva passió i vocació. No ho vaig pensar gaire, ja que m'encanta treballar amb infants, tot el que m'aporten i m'ensenyen dia rere dia. El que més espero és poder influir de certa manera en les seves vides i seguir aprenent de tots i totes.


Paula Esteve


Em dic Paula Esteve Sánchez i sóc educadora Infantil. Actualment estudio a distància doble grau de primària i pedagogia amb menció d'anglès. M'agrada treballar amb els infants donant la llibertat que necessiten amb límits, i sobretot aprendre d'elles i ells, poder aportar un granet de sorra pel seu desenvolupament.
El meu temps lliure m'agrada estar en contacte amb la naturalesa, respirar i sentir l'aire fresc.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CAMÍ SENSORIAL

PORTES OBERTES VIRTUALS

LLUMS I OMBRES