QUI SOM?

La Llar d'Infants La Muntanyeta es troba situada al municipi de Palau-saverdera. La llar està gestionada per l'empresa ORIOEDUCERVEIS, SL des del curs 2014-2015. Oferim el servei de primer cicle d'Educació Infantil (4 mesos - 3 anys) i compta amb un equip de 5 professionals que desenvolupen el projecte educatiu coordinadament amb la resta d'equips de les altres llars d'infants coordinades per Orió i sota una direcció pedagògica de la mateixa empresa. EQUIP EDUCATIU 


Júlia Boix Morcillo


Sóc la Júlia Boix Morcillo, directora i educadora de la Muntanyeta. Sóc Tècnica en Educació Infantil i mestra en Educació Infantil. Poder contribuir a l'educació i, al mateix temps, aprendre dels infants és la meva vocació des de ben petita, amb ganes de seguir aprenent sobre l'educació per poder oferir el millor de mi mateixa als infants.

Fora de la llar d'infants aprofito per sumar moments amb la meva família i amics, també m'agrada el ballet clàssic i les sardanes.

Elisabet Haro FerrerSóc l’Elisabet Haro Ferrer, educadora de la Muntanyeta Mestra en Educació Infantil i també Primària. Sóc un cul inquiet, amb moltes ganes de continuar formant-me en les noves corrents i mirades educatives. M’encanta observar i aprendre dels infants i dels seus processos. Apassionada de l’esport, gaudeixo entrenant i fent grans passejades amb bones vistes, sigui per mar o per muntanya.

Neus Deusedas Corcoll

Sóc la Neus Deusedas Corcoll, educadora de La Muntanyeta. Gaudeixo cada dia de tot el que m'ensenyen els infants i crec fermament en la seva capacitat per fer feliç a tothom qui els envolta. Sóc una apassionada de la vida familiar i gaudeixo cuinant i preparant receptes saludables per la meva família i amics.


Ariadna Mora Belmonte


Sóc l'Ariadna Mora Belmonte, educadora de la Muntanyeta. Sóc Pedagoga i Orientadora educativa. Confio en la feina que tenim els pedagogs, així com la responsabilitat que recau sobre nosaltres. Considero que la vocació i l'admiració cap als nostres alumnes és essencial a l'hora de treballar en les escoles d'avui dia.

Sóc una persona activa i disposada a aprendre sempre. La lectura i l'esport són dos dels hobbies als quals més temps dedico en les meves estones lliures.
Anna Geli Gregorio
Sóc l'Anna Geli Gregorio educadora de La Muntanyeta. Sóc Tècnica en Educació Infantil. M'encanta aprendre dia a dia juntament amb els infants, tot respectant el ritme individual de cada un d'ells. Enamorada de la natura i els animals.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CAMÍ SENSORIAL

PORTES OBERTES VIRTUALS

Vincles a foc lent