divendres, 3 de maig del 2019

CAMÍ SENSORIAL


Avui a la Muntanyeta hem gaudit del sentit del tacte a través de les diferents sensacions que ens han proporcionat el gel, el cotó fluix, les pedretes, l'herba artificial i la palla.

Aquesta és una oportunitat per connectar, a través dels peus, amb les sensacions que ens produeixen aquests materials i tots els que puguem oferir.
D'aquesta manera, tots els nens i nenes de la llar han pogut gaudir de diferents textures, temperatures, grandàries i sons dels diferents elements.

Amb aquestes activitats pretenem que sorgeixi en els infants el plaer sensoriomotriu i despertar la consciència de globalitat de tot el cos.

Als “muntanyencs” i “muntanyenques” de la llar els ha agradat molt aquesta experiència, tant que no volien parar de fer el recorregut!


Els nens i nenes més menudets/es també han experimentat amb els peus (i finalment amb tot el cos) amb els diferents materials.
Sens dubte, repetirem propostes com aquesta!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

JOC COMPARTIT

El joc és innat en els infants. Jugar és la seva manera de descobrir el seu entorn, les seves emocions i la realitat en la qual viuen. A l’e...