dilluns, 17 de juny del 2019

Sortida al Parc de les Olors de l'Escala-Empúries

Hola famílies!!

Heu recuperat les forces ja?
Nosaltres si, i ens encanta tornar a mirar les imatges per recordar aquesta petita excursió, que és  l'última del curs!

Diumenge al matí tots els muntanyencs i muntanyenques ens vam dirigir al Parc de les Olors de l'Escala-Empúries a conèixer el parc i les seves plantes aromàtiques.

En Pau i en Guillem es van presentar, ens van explicar què podíem trobar a la zona enjardinada i de seguida vam fer dos grups per començar els tallers.



Als nens i les nenes de la Muntanyeta els va agradar molt poder fer plastilina amb aigua de lavanda infusionada, feia una olor impressionant i no cal pas que ens enganyem... els encanta embrutar-se les mans i manipular diferents textures!





També van fer saquets d'olor  tot emplenant bossetes de roba de lavanda, amb ajuda de les famílies, atenció i precisió de moviments ho varen aconseguir, bona feina!




Ens va quedar temps per anar a fer una visita a les ovelles i de totes les plantes aromàtiques del parc. Vam donar per conclosa la sortida després de fer un bon pica-pica ben fresquets a l'ombra.





Moltes gràcies a totes les famílies que heu fet possible aquesta i les altres sortides del curs!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CUIDAR-NOS I ESTIMAR-NOS

Els primers anys de vida són molt importants per al desenvolupament integral de les persones i l'afecte hi juga un paper fonamental. Que...