dilluns, 23 de setembre del 2019

L'AIGUA COM A ELEMENT DE JOC I EXPLORACIÓ

Hola de nou a tots i a totes,

L'equip educatiu de la Muntanyeta teníem moltíssimes ganes d'estrenar el blog d'aquest nou curs parlant dels nous espais d'aula que hem posat a l'abast de les fades i els follets. 

És ben cert que l'aigua és un element que d'entrada fascina als nens i nenes, ho veiem a l'hora de rentar mans, beure aigua, a l'hora de tirar la cadena del vàter... molts d'ells/elles es queden fascinats i allarguen aquests estonetes el màxim possible!

Així és que, partint d'aquest interès concret que hem observat en els nens i nenes, ha nascut aquesta proposta, que els facilita el temps, l'espai, els elements i materials necessaris per investigar, experimentar i conèixer l'aigua. Per fer aquesta provocació hem obert les portes dels canviadors i hem situat uns gibrells a les piques on els nens i nenes se solen rentar les mans i la cara. Una de les pautes que hem volgut fixar des del començament és que abans de començar cal que s'arremanguin les mànigues, també que el nombre màxim de participants és de 3 nens/es i que no es pot llençar l'aigua fora de la pica. 


Amb aquesta proposta els nens i les nenes fan transvasaments, omplen i buiden els recipients, manipulen i coneixen les propietats de l'aigua, fan hipòtesis i les proven... hi ha un munt de possibilitats, cada dia en sorgeixen de noves!


Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL PLAER DE CONSTRUIR

Benvolgudes famílies, Aquest mes volem parlar-vos del joc de construcció. Abans de poder desenvolupar aquest joc els nens i les nenes explor...