dijous, 10 d’octubre del 2019

NO ÉS UNA CAIXA

Hola a tots i a totes!

Com ja sabeu, aquest mes i el vinent tenim un recull de propostes pedagògiques que fan molta referència a la tardor i a un element ben quotidià pels infants: el paper!

En aquest context i basant-nos en el conte "No és una caixa" d'Antoinette Portis" (Ed.Kalandraka), hem preparat una provocació musical amb les caixes i el concepte de  so-silenci com a protagonistes!Com ben sovint passa en les sessions que programem, els nens i nenes ens han sorprès amb accions i plantejaments ben diferents dels què l'equip educatiu havíem imaginat que farien, i això és genial!

L'activitat va ser pensada perquè, després d'explicar el conte, els nens i nenes poguessin jugar amb les caixes, fer molt de soroll picant-les com si fossin tambors, o silenci sense tocar-les, també perquè es poguéssin moure lliurement entre aquestes mentre la música sonés i parar quan no se sentís música.

Però ben lluny del què esperàvem, els nens i nenes van optar per fer arrossegaments amb les caixes i córrer arrossegant-les com si de carretons es tractés, això si, escoltant quan sonava o es parava la música. La proposta musical va anar evolucionant i va acabar convertint-se en joc imaginatiu, de construccions i moviment. 

Tal com passa amb el conill del conte, els nens i nenes van treure'n molt de suc de les caixes, i en van fer de la seva imaginació un joc ben enriquidor...

NO ÉS UNA CAIXA....


                                          


FINS AVIAT!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

JOC COMPARTIT

El joc és innat en els infants. Jugar és la seva manera de descobrir el seu entorn, les seves emocions i la realitat en la qual viuen. A l’e...