Nans, fades i follets... des de casa!

Hola a tots i a totes!!

Des que va començar el confinament les famílies de La Muntanyeta i l'equip educatiu ens mantenim en contacte a través de diferents canals, i un d'aquests és el correu electrònic. 

A través del correu, les educadores fem arribar vídeos a les famílies tot explicant moments a la llar, fent cantarelles o simplement saludant. També els hi fem arribar recursos i articles que ens semblen interessants per passar aquests dies a casa. 

Però el que més ens agrada és que les famílies ens facin arribar imatges del dia a dia dels seus fills/es i les activitats que fan. 

A través d'aquestes imatges, tots els nens i nenes de la Muntanyeta poden seguir veient als seus companys/es i, per tant, seguir connectats afectivament a ells. Els papes i mames poden inspirar-se per agafar idees, recursos i maneres de fer de les altres famílies i a les educadores també ens permet viure, encara que sigui un xic, el procés de creixement, aprenentatge i desenvolupament que estan seguint tots ells. Moltes gràcies per deixar-nos ser partícips d'aquests dies dels infants! 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CAMÍ SENSORIAL

PORTES OBERTES VIRTUALS

LLUMS I OMBRES