SEGUIR CONNECTATS


Benvolgudes famílies i lectors/es,

Aquests dies de confinament ens estan servint per poder mirar enrere i reflexionar, per agafar empenta i seguir formant-nos, debatent actuacions, propostes i maneres d'entendre la infància.

L'equip educatiu de La Muntanyeta, a més a més, estem lluitant per mantenir un contacte i relació fluids amb els infants i les seves famílies, per enviar productes audiovisuals explicant hàbits, rutines i moments quotidians a la llar  i així, col·laborar en mantenir, encara que sigui un xic, la quotidianitat aquests dies a casa. Els hàbits i rutines, encara que aquests dies no estiguin tan marcats, donaran seguretat als nostres nens i nenes, ja que tot allò conegut, que es repeteix i s'associa a bones vivències, els proporciona seguretat i benestar.

Trobem de vital importància  que els nens i nenes es continuïn sentint connectats a la llar, als companys/es i l'equip educatiu per mantenir viu el vincle que hem establert, entre tots plegats, fins el dia d'avui.

Moltes gràcies, famílies, per seguir enviant-nos imatges de les propostes realitzades i dels infants gaudint des de casa. Nosaltres som a l'altre costat de la pantalla treballant per vosaltres, com sempre.

Cuideu-vos molt i bé, famílies!Equip educatiu de La MuntanyetaComentaris

Entrades populars d'aquest blog

CAMÍ SENSORIAL

PORTES OBERTES VIRTUALS

LLUMS I OMBRES